René Roelfsema
René RoelfsemaMaster manueel therapeut

Mijn naam is René Roelfsema, master manueel therapeut en fysiotherapeut in Den Haag Bezuidenhout en in Delft. Mijn streven is om ieder persoon met zijn of haar specifieke klacht zo goed mogelijk te behandelen en te begeleiden. Door het combineren van mijn kennis en ervaring met uw wensen en doelen draag ik zorg voor een goede en prettige behandelsfeer.

Mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden heb ik afgerond in 2012, daarna ben ik aan het werk gegaan in een particuliere praktijk in Woerden en op de longrevalidatie in het Rijnlands revalidatiecentrum in Leiden. Sinds 2013 werk ik bij reaXion Fysiotherapie in Delft en in 2014 ben ik bij Fysiotherapie Bezuidenhout gaan werken.

Na cursussen voor o.a. COPD, medical taping en diagnostiek bij schouderklachten ben ik in 2015 de 3-jarige master manuele therapie op de SOMT University in Amersfoort gaan volgen. Deze master heb ik in 2018 afgerond en dit geeft enorm veel voldoening. Omdat ik mij graag blijf ontwikkelen in het vakgebied heb ik ook nog opleidingen gedaan voor dry needling en kinder-manuele therapie.

Naast mijn werkzaamheden als manueel therapeut begeleid ik in de praktijk in Delft ook seniorstages fysiotherapie voor de Hogeschool Leiden. Het kan dus voorkomen dat (een deel van) de behandeling wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut in opleiding. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg.