Lid schoudernetwerk SNRW

(regio Den Haag, Delft)

De schouder is het meest mobiele gewricht van het menselijk lichaam. Door de interactie met een spiercorset (rotator cuff), verschillende gewrichten (AC-gewicht, SC-gewricht), botstukken (schouderblad) en de wervelkolom is deze regio zeer complex in diagnostiek en therapie.

Mede door deze complexiteit heb ik bijzondere interesse gekregen in het onderzoeken en behandelen van klachten van het schoudergewricht en de schoudergordel.

Daarom heb ik mij aangesloten bij het schoudernetwerk SNRW waarin een selecte groep gespecialiseerde fysiotherapeuten participeert, allen met een bovengemiddelde interesse, kennis en vaardigheid op het gebied van schouderklachten. Door jaarlijks verschillende scholingen te volgen op het gebied van de schouder, wordt deze kennis verder verbreed en verdiept.

Bij het onderzoeken en behandelen zal ik naast het schoudergewricht ook altijd breder kijken door het schouderblad, de wervelkolom en de nek hierin te betrekken. Dit is essentieel voor het optimaal functioneren van de schouder.

Heeft u last van schouderklachten? Neem gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Meer weten over het schoudernetwerk? Kijk op www.snrw.nl

MAAK AFSPRAAK